Orgonite Merkaba

Merkaba 

Merkaba is een krachtig symbool met genezende en beschermende eigenschappen. Dit bijzondere symbool ondersteunt onze spirituele groei en zorgt voor energetische bescherming.

Mer-Ka-Ba heeft in diverse talen dezelfde betekenis. De merkaba is één van de sterkste symbolen uit de heilige geometrie. Het zijn twee in elkaar geschoven tetraëders (piramides).

Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam. Het staat voor datgene wat ons verbindt met andere dimensies en maakt het mogelijk om een connectie te maken met energieën. De Merkaba ondersteunt het ascensieproces.

De Merkaba wordt vaak gebruikt bij helende behandelingen en meditaties. Het figuur versterkt het energieveld.

De merkaba hangers kan je dragen om je eigen energie te beschermen. Je kan ook een merkaba ophangen of neerzetten in een kamer om daar de energie te versterken. Dit laatste is zeker een aanrader in ruimtes waar vaak wordt gemediteerd of waar behandelingen worden gegeven.

 

Indien niet op voorraad, bij interesse kun je altijd mailen naar info@cinsis.nl

Meer info omtrent Orgonite en Orgone? Lees dan verder in mijn Blog, klik hier voor meer info omtrent Orgonite. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel