Sorteer op
 • Robijn in Fuchsiet bol ± 63 mm
  Robijn in Fuchsiet bol ± 63 mm

  Robijn in Fuchsiet bol ± 63 mm

  Erg mooie kwaliteit robijn in fuchsiet bol uit India.
  Door de verschillende hardheden bijzonder lastig te slijpen.
  De robijnen lichten onder uv licht mooi op.Werking

  Robijn in Fuchsiet is een…

  € 84,95
 • Robijn in Fuchsiet 8-15gram
  Robijn in Fuchsiet 8-15gram

  Robijn in Fuchsiet 8-15 gram

  Robijn in fuchsiet (India)

  is een soort robijn waarbij de kristallen ingesloten zijn in een matrix van fuchsiet.

  Werking

  Robijn in Fuchsiet is een interessante combinatiesteen die energie en kracht…

  € 7,50
 • Uitverkocht

  Robijn in Fuchsiet 32 gram
  Robijn in Fuchsiet 32 gram

  Robijn in Fuchsiet 32 gramRobijn in fuchsiet (India)is een soort robijn waarbij de kristallen ingesloten zijn in een matrix van fuchsiet.WerkingRobijn in Fuchsiet is een interessante combinatiesteen die energie en kracht geeft…

  € 12,50
Sorteer op

Fuchsiet

Fuchsiet is een hele inzichtgevende steen. Hij versterkt je gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid. Fuchsiet staat voor bescherming, zelfbeschikking, zelfverzekerdheid en stelt grenzen af. Het bevordert een gezonde interactie met de mensen om je heen, zonder (wederzijdse) afhankelijkheid en machtsverschillen. Het stimuleert onvoorwaardelijke liefde en stimuleert je om mensen te helpen op een gezonde, gelijkwaardige manier zonder bijvoorbeeld zelf leeggezogen te worden of over je eigen grenzen heen te gaan. De steen werkt ook goed voor mensen die veel negatieve energie, emoties en spanningen van mensen in hun omgeving aantrekken en in zich opnemen. Het vermindert de neiging om een slachtofferrol aan te nemen en om (door je gedrag of dat van anderen) in een slachtofferrol te belanden. Fuchsiet geeft ook inzicht in ziektebeelden en kan je helpen de natuurlijke balans weer te herstellen door informatie door te geven over de keuze van bijvoorbeeld bepaalde geneeskrachtige kruiden, etherische oliën, edelstenen of (alternatieve) geneeswijzen. 

Kleur  zachtgroen tot smaragdgroen

Toepasbaar In een ruimte. Fuchsiet kun je dragen op de huid als sieraad of gewoon bij je dragen. Te gebruiken bij meditatie.

Verzorging  kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.

Sterrenbeeld  waterman.

Chakra  hart chakra (4e)

Vindplaats  Brazilië, Afghanistan

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel