Sorteer op
 • -48%

  Orgonite Octaëder (lucht) nr 2
  Orgonite Octaëder (lucht) nr 2

  Orgonite Octaëder ( nr 1)

  Octaëder (lucht)

  Balans vinden en je hart horen.

  Eigenlijk is de octaëder een dubbele piramide: acht (octa) driehoekvlakken waarvan er vier naar boven wijzen en vier naar beneden. Hij is verbonden…

  € 76,95 € 39,95
Sorteer op

Orgonite Octaëder (Lucht)

Octaëder (lucht)

Balans vinden en je hart horen.

Eigenlijk is de octaëder een dubbele piramide: acht (octa) driehoekvlakken waarvan er vier naar boven wijzen en vier naar beneden. Hij is verbonden met het element lucht en daarmee onze ademhaling. Hij rust op zijn punt, waar hij dus niet op kan staan en zo symboliseert hij het zoeken naar balans tussen uitersten. De octaëder helpt je om in het midden te blijven staan, om naar je hart te luisteren en niet met alle winden mee te waaien. Daarom hoort hij ook bij het vierde chakra, het hart chakra. Je kunt hem gebruiken als je de weg kwijt bent, bij hartzeer, verdriet en rouw. Bij voorkeur houd je de octaëder dan met twee handen vast voor je hart. Wanneer je opziet tegen een gesprek, kun je een octaëder in je zak stoppen, zo kun je beter luisteren naar je hart.

 

Beschikbare maten: Orgonite Hoogte: 124.77 mm  Breedte: 88.24 mm

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 •  
© 2018 - 2022 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel