Sorteer op
  • -50%

    Orgonite Tetraëder (nr 1)
    Orgonite Tetraëder (nr 1)

    Tetraëder orgonite (nr 1) Met Citrien, Zebra Veldspaat, Tijger, infinity love, koper en sbb spoel

    € 64,95 € 32,50
Sorteer op

Orgonite Tetraëder (vuur)

 

Tetraëder (vuur)

Passie, wil en gedrevenheid.

Staat net als de driehoek voor vuur en passie, alleen werkt het driedimensionale figuur sterker. De tetraëder heeft vier driehoekige vlakken (tetra betekent vier) en is verbonden met het derde chakra, waar ook passie, wil en gedrevenheid in terug te vinden is. De tetraëder staat voor ‘warmlopen voor iets’, je hart volgen en spontaniteit. Wanneer je dat nodig hebt, kun je bijvoorbeeld mediteren met de tetraëder, die je een activerende kracht geeft. Als je ergens helemaal voor gaat, zit daar een mannelijk deel, een vrouwelijk deel en een kind in. Die drie delen worden gespiegeld in de driehoekige vlakken. In principe is de tetraëder een mannelijke vorm, maar met de punt naar beneden word deze vrouwelijk. Want als je er van bovenaf naar kijkt en je het figuur als een holle vorm zou zien, dan zou je deze kunnen vullen. Vormen die je kunt vullen zijn vrouwelijk.

Meer info omtrent Orgonite en Orgone? Lees dan verder in mijn Blog, klik hier voor meer info omtrent Orgonite. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel