Orgonite Dodecaëder (ether)

Dodecaëder (ether)

De kracht van je ware zelf.

De naam van het mysterieuze figuur dodecaëder, met twaalf vijfhoeken, mocht tot circa 1200 niet uitgesproken worden. Als je dat wel deed, kon de doodstraf volgen. Alleen mystici mochten de wijsheid die bij dit figuur hoorde gebruiken. Het volk werd dom gehouden. De dodecaëder wordt gezien als de gestolde versie van de schepping. Hij is verbonden met de hogere chakra’s: vijf, zes en zeven. Hij heeft te maken met bewustwording en ontwaken. Wanneer je ermee mediteert, zou hij je in verbinding brengen met het hart van de kosmos en de kracht van je ware zelf. Je kunt hem gebruiken wanneer je vragen hebt zoals; ‘waarom ben ik hier?’ En; ‘Zit ik op mijn pad?’ Dat zijn dan de vragen die gaan over wat goed is voor het geheel en niet zozeer over wat goed is voor jou alleen.

 

Beschikbare maten: Orgonite Hoogte: 96.35 mm  Breedte: 77.95 mm

Momenteel zijn er géén op voorraad inituïtief gemaakt, bij interesse kun je altijd mailen naar info@cinsis.nl

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel