per pagina
Sorteer op
 • Essentiële olie Roller flesje Witte Maansteen
  Essentiële olie Roller flesje Witte Maansteen

  ESSENTIëLE OLIE ROLLER FLESJE BEIGE / WITTE MAANSTEENLege Olieroller flesje met Edelstenen grid Beige / Witte Maansteen steentjesDit olieroller flesje is alleen gevuld met Edelstenen grid steentjes Maansteen. Je kan deze flesjes…

  € 7,50
  25 - 25 van 25 resultaten
 • 1
 • 2

Maansteen

Maansteen

Vrouwelijke energie, vruchtbaarheid en intuïtie.

De steen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Het is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtie, zelfinzicht en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Vrouwen helpt het de innerlijke Godin vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke kracht. Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang, in balans brengen. De steen heeft ook een sterk energetisch effect op slaap, dromen, helpt bij slapeloosheid en om dromen beter te herinneren. Kan ondersteunend gebruikt worden bij vruchtbaarheidsproblemen, zwangerschap, de bevalling en het geven van borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.

Naast de algemene werking van maansteen hebben de verschillende soorten maanstenen de volgende aanvullende eigenschappen:

Beige en witte maansteen 

Beige en witte maansteen vertoont de algemene eigenschappen van maansteen. Deze stenen worden het vaakst gebruikt om de vruchtbaarheid energetisch te bevorderen en de zwangerschap, bevalling en borstvoeding te ondersteunen.

Groene Maansteen

De liefdevolle en voedende energie van groene maansteen stimuleert het hart chakra en bevordert compassie, liefde geven en ontvangen en emotionele balans.

Regenboog maansteen

Regenboog maansteen werkt vooral op het spirituele vlak. Het biedt spirituele bescherming en stimuleert spirituele gaven, spirituele ontwikkeling en inzichtgevende en spirituele dromen. 

Roze Maansteen

Roze maansteen maakt creatief, bevordert je gevoel van eigenwaarde en helpt je om jezelf te accepteren en van jezelf te houden. De troostende en liefdevolle energie van deze steen werkt kalmerend bij boosheid en angst en kan gevoelige mensen en kinderen ondersteunen. Roze maansteen is heel geschikt om te dragen bij klachten die verband houden met de menstruatie en overgang.

Zwarte Maansteen

Zwarte maansteen helpt je aarden en beschermen bij spiritueel werk en stimuleert de spirituele ontwikkeling. Deze maansteen werpt een blik achter de sluier. Dit is een krachtige steen voor mensen die helderziend zijn of voor sjamanen die je helpen om in contact te komen met de werelden van het onzichtbare. Zwarte maansteen wordt ook wel ‘nieuwemaansteen’ genoemd omdat het de raadselachtige en sterke energieën van de nieuwe maan bevat waarin alles als potentie bestaat.
Het is een krachtige vergroter van intenties en kan je helpen om te creëren vanuit de leegte. Maansteen is sterk verbonden me de energie van de maan en dus met intuïtie. De steen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt je bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Hij wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Als hanger gedragen leert het je jouw paranormale vermogens te accepteren. Op psychisch vlak kalmeert het overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. Geestelijk verzacht maansteen emotionele instabiliteit en stress. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en werkt genezend.

Specificaties Maansteen

Kleur  Maansteen kan wit, beige, roze, grijs, groen en zwart van kleur zijn en kan een parelmoerachtige of blauwe glans hebben.

Toepasbaar  Maansteen kan op of bij het lichaam gedragen worden. De spirituele werking van maansteen wordt ondersteund door hem op het derde oog te leggen. De psychische werking van maansteen wordt ondersteund door hem op het voorhoofd te leggen. Maansteen bevat aluminium en is niet geschikt voor inname.

Verzorging  Maansteen is een hele zachte en broze steen. Er komen gemakkelijk krassen in en hij is zeer breekbaar. Met het onderhouden van de steen is het verstandig om chemicaliën, fel zonlicht en water zo veel mogelijk te vermijden. Als de steen zijn glans verliest kan je deze opwrijven met een doek met eventueel wat olie erop. Maansteen kan natuurlijk bijzonder goed opgeladen worden in het maanlicht. 

Chakra Sacraalchakra, voorhoofd chakra en kruin chakra.

Sterrenbeeld  Kreeft, Schorpioen en Weegschaal

Vindplaats  India, Australië, Sri Lanka

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel