Sorteer op
Sorteer op

Orgonite op verzoek

Vind je in mijn webwinkel geen orgonite /orgonite hanger die jou aanspreekt? Heb je liever een persoonlijke orgonite

Een speciale Orgonite, afgestemd op eventuele blokkades in je chakra's die ondersteuning kunnen gebruiken? Ik kan hem voor je maken. Je krijgt tevens bij deze bestelling een healing op afstand om je chakra's alvast te reiningen en in balans te zetten zodat je thuis verder met je orgonite aan de slag kan die ik dan speciaal voor je heb gemaakt.

Een andere keuze kan zijn: een herinnerings- of gedenk orgonite. Denk dan aan het verwerken van as of haren van een dierbare (mens of dier), het verwerken van moedermelk, een mooie ketting of ring. Noem maar op. Alles is beschreekbaar om te zien wat de mogelijkheden zijn ;) Een mooie herinnering voor altijd! 

Net als de andere orgonites in mijn webwinkel, maak ik van een orgonite op verzoek ook een Tachyon antenne. Wat dit inhoudt kun je hier lezen. Je kan de orgonite bijvoorbeeld tijdens meditatie gebruiken, tijdens een healing door hem op je lichaam te plaatsen/hem vast te houden en verbinding te maken met je orgonite, of hem te plaatsen bij of onder je bed. Natuurlijk kun je de Orgonite ook in een ruimte zetten zodat iedereen ervan kan genieten;) maar voor het beste effect om zelf beter in balans te komen zul je de orgonite wel aandacht moeten geven door hem bij je te houden zoals eerder benoemd.  

Maak je de keuze voor een herinnerings- gedenk orgonite dan zet je deze gewoon op een mooie plek<3                                                            

Kiezen voor een orgonite op verzoek afgestemd op evt blokkades in je chakra's dan graag bij opmerkingen je volledige naam en geboortedatum melden zodat ik me op je kan afstemmen. Het kan even duren eer hij klaar is maar je krijgt van mij zo snel mogelijk bericht.  Het maken van een orgonite duurt sowieso een aantal dagen, dus heb geduld;)

Kies je voor een herinnerings- of gedenk orgonite dan kun je altijd mailen wat je wensen zijn en dan kijken we samen wat mogelijk is.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

 

© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel