Sorteer op
 • -23%

  Orgonite eenhoorn (1)
  Orgonite eenhoorn (1)

  Orgonite Eenhoorn (1)

  De spirituele Eenhoorn

  De eenhoorn staat symbool voor kracht, puurheid, gezondheid, geluk, vernieuwing en zuiverheid.

  De eenhoorn staat ook symbool voor de chakra tussen de wenkbrauwen; het derde of…

  € 59,95 € 45,95
 • -33%

  Orgonite Eenhoorn (4)
  Orgonite Eenhoorn (4)

  Orgonite Eenhoorn (4)De spirituele EenhoornDe eenhoorn staat symbool voor kracht, puurheid, gezondheid, geluk, vernieuwing en zuiverheid.De eenhoorn staat ook symbool voor de chakra tussen de wenkbrauwen; het derde of innerlijk…

  € 59,95 € 39,95
Sorteer op

Orgonite Eenhoorn

De spirituele Eenhoorn

De eenhoorn staat symbool voor kracht, puurheid, gezondheid, geluk, vernieuwing en zuiverheid.

De eenhoorn staat ook symbool voor de chakra tussen de wenkbrauwen; het derde of innerlijk oog. Deze chakra zorgt voor de verbinding met de geestelijke wereld, opent de poorten naar intuïtieve kennis en verwijst naar een werkelijkheid die tevoorschijn komt, zodra het dualistisch waarnemen van de wereld overstegen wordt en de gedachten tot rust zijn komen.

 • In de wereld van de ‘New Age’ wordt gezegd dat de eenhoorn geen fabeldier is, maar werkelijk bestaat. Zo komen de eenhoorns, samen met de elfen, uit het koninkrijk van de natuurgeesten en zou hij zich alleen maar openbaren aan mensen met een ‘zuiver hart’ wat vroeger in de Middeleeuwen werd verward met een 'reine maagd’.
 • Verder worden de eenhoorns gezien als bezitters van de zuiverste vorm van energie. Soms worden zij beschreven als Goddelijke helpers die ons begeleiden in de weg naar geluk en gezondheid.
 • De eenhoorn staat symbool voor de evolutie. In de Middeleeuwen wordt vaak de ‘duistere’ kant van eenhoorn genoemd wat te maken heeft met de duistere kanten van deze periode.
 • Evolutie staat voor transformatie. Als symbool van de nieuwe tijd wordt de eenhoorn gezien als symbool van geestelijke verlichting.
 • Het paard wordt in de mythologie en in sprookjes vaak aangeduid in het kader van denken en intelligentie. De eenhoorn is de transformatie; een beeld van een edel paard met een verheven, gezuiverde intelligentie.      

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel