Orgonite Icosaëder (water)

Icosaëder (water)

Beweging en verandering.

Dit complexe figuur met twintig driehoeken, dertig ribben en twaalf hoeken staat voor water, stromen en gevoelsenergie. Het is een ontvangende, opnemende en vrouwelijke vorm die verbonden is met het tweede chakra, dat ook voor water, gevoel en beweging staat. Met haar twintig vlakken rolt de icosaëder het beste van alle Platonische figuren. Dat symboliseert meteen de beweging en vloeibaarheid waar dit figuur voor staat, en daarmee ook de verandering. De icosaëder kan je helpen om meer in je gevoel te komen, om je meer in jezelf terug te trekken en contact te maken met je oer-wijsheid. Wanneer je iets nieuws wilt scheppen, kan dit figuur je creativiteit prikkelen.

 

Beschikbare maten: Orgonite Hoogte: 80.46mm Breedte:86.14mm 

Momenteel zijn er géén op voorraad intuïtief gemaakt, bij interesse kun je altijd mailen naar info@cinsis.nl

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel