Orgonite Russische Piramide

Piramide krachten

Een Piramide heeft een krachtige energie voor o.a. meditatie, gezondheid, schoonheid, bewustwording, aarding en persoonlijke ontwikkeling. Alle piramides zijn namelijk gebouwd volgens de heilige geometrie, wat inhoudt dat alles in verhouding exact klopt. De zijden liggen precies naar de vier windrichtingen toe.

Piramiden zijn fascinerende structuren, als je de voorkant bekijkt dan zien ze eruit als een driehoek, vanonder gezien een vierkant, van schuin opzij zie je 4 punten en blijft het vijfde punt steeds verborgen.
Energetisch trekt de basis van een piramide energie aan uit z’n omgeving en laat deze via de punt weer vrij in de ruimte.

Binnen in de piramide is een zee van rust, veiligheid en genezing. De Russische Piramide is wat mij betreft nog krachtiger van energie dan een “gewone” Piramide. Standvastig en zorgt voor beter aarden.

 

Beschikbare maten: Orgonite Russische Piramide 70 x 70mm òf 120 x 120mm

Momenteel zijn er géén op voorraad intuïtief gemaakt, bij interesse kun je altijd mailen naar info@cinsis.nl

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel